Om mig

“Kit er en mega dygtig underviser. Hun er tændt og virkelig godt forberedt til al undervisning,og jeg elsker at hun brænder for det så meget som hun gør. Det har faktisk en betydning for, hvordan man som kursist tager imod den megen information. Hun skal have ros…” (Kursist. Greve)

 

Nysgerrig, legende og engageret

Jeg er nysgerrig af sind, og denne nysgerrighed har taget mig på en lang rejse rundt i det pædagogiske felt, forbi ledelse og nu til et virke som selvstændig konsulent. Jeg er særlig interesseret i legen og hvad den gør ved os som mennesker.  Jeg leger også med i den danske legetænketank.

Jeg er uddannet folkeskolelærerproceskonsulent i systemisk proceskonsultation (Rambøll Attractor), Konfliktnavigatør (Marcussen.dk) og kandidat i Pædagogisk antropolog (Can.pæd.ant. DPU).

Jeg trækker på alle de forskellige fagligheder i mine meget alsidige opgaver. Jeg er specielt optaget af hvordan man kan facilitere lærings- og udviklingsprocesser, uanset om det er i en undervisnings kontekst eller i en organisatorisk proces.

Jeg har altid interesseret mig i leg og har gennem tiden holdt kurser på flere hundrede institutioner med formålet at skabe en mere aktiv legekultur. I 2013 valgte jeg at undersøge legen i et andet spillerum og skrev specialet ”Når proceskonsulenten leger” med udgangspunkt i et empirisk studie af tre forskellige proceskonsulent virksomheder: Fish.dkLindeblad og Jesper Christiansen.

Jeg har en alsidig Pædagogisk erfaring fra forskellige pædagogiske institutioner, folkeskole og efterskole samt ledelses erfaring fra Gerlev Legepark samt behandlingshjemmet Magnoliagården.

Jeg har en udliciteringsaftale med Styrelsen for uddannelse og forskning omkring procesfacilitering af unges læringsprocesser under EU´s udvekslingsprogram Erasmus+.samt Solidarity Corps.

Yderligere er jeg timelærer for ZBC´s kursusafdeling, hvor jeg fast afholder kurser for Dagplejere, pædagogmedhjælpere og pædagoger.

Samarbejdspartnere

Jeg har fornøjelsen af at være i netvæk med Bent Suhr og Marie Sommerstedt fra Genklang: genklang.net Altid faglighed på et højt niveau.

Herudover arbejder jeg nu sammen med Marie Lørring Dahl fra Udviklingsrum udviklingsrum.dk – Pædagogisk udvikling, grafisk facilitering, ledelsesudvikling & teamudvikling. Hun er vanvittig dygtig til at visualisere i udviklingsprocesser, og kan understrøtte alle processerne grafisk.

/annettehaugaard.dk Annette og jeg har de seneste 3 år dannet makkerpar på både dagplejeuddannelsen og det 3 ugers kursus for pædagogmedhjælpere i dagtilbud. Hun er super skarp og kompetent. 

/Jesper Christiansen,  Jesper er passioneret Løsningsfokuseret og legende konsulent . Han har uddannelsen solutionsurfers.dk . Sammen arbejder Jesper og Jeg med at sprede leg i facilitering og undervisning spildidaktik.dk

 

Ring 20 99 34 89 i dag og hør nærmere.

 

KitNørgaard_logo_color_white_web