Forældreforedrag

Jeg tilbyder også foredrag til forældre om børns leg. Foredraget “Børns leg – dit ansvar” handler om, hvordan vi som forældre giver plads til og understøtter noget af det vigtigste i børns væren – nemlig legen. Det handler om, hvordan man som forældre støtter børn i at få en alsidig og udviklende legekultur, der  understøtter børnenes udviklingsmuligheder og ikke mindst giver basis for en mindeværdig barndom.

Foredraget afholdes typisk i institution eller SFO i forbindelse med forældremøder og tager 1,5 – 2 timer.

 

Teaser til forældrene

Tager du stilling til om dit barn har en sund og alsidig leg, på samme måde som du forholder dig til om de spiser sundt?  Skaber du rammerne til en barndom, hvor der er plads til at lege på mange måder – både analogt og digitalt, alene og sammen med andre?  Giver du muligheden for at vende tingene på hovedet? At fjolle? At bruge fantasien?

Legekulturen er udfordret af en travl hverdag og af digitale medier, som naturligt er en del af børnenes leg. Lige pludselig står bunkerne af legetøj urørt, fordi der slet ikke er tid til at lege med det, og man lægger mærke til, at børnene ikke rigtigt kan finde på hvad de skal lave.

 

Interesseret?

Ring 20 99 34 89 i dag og hør nærmere.

KitNørgaard_logo_color_white_web