Legekurser i SFO og skole

Skab mere leg i skolegården.

Jeg hjælper med opstart af legepatruljer hos jer. Et legepatrulje kursus er et kursus for de store børn, så de kan være inspiratorer og igangsættere af leg.

Jeg giver  inspiration til at skabe en aktiv legekultur hos jer. Jeg afholder kurser for lærere og pædagoger i fysisk aktiv leg.

Mere leg i din undervisning?

Leg har evnen til at rive med. Mange lege har rammer og egenskaber der gør at de er nemt oversættelige, så de kan passe ind i forskellige læringssammenhænge. Når leg får et specifikt formål kan legen risikere at blive kvalt i formålet. Netop denne balance mellem leg og ikke-leg har jeg udforsket gennem mange år. I kurserne “Leg i undervisningen” udforsker vi sammen brugen af fysisk aktive lege i undervisning, hvor det faglige indhold er målet.

Kurserne kan med fordel afholdes i årgangsteams, da der vil være stor forskel på indholdet i ind og udskoling.

Kurserne afholdes med SPILDIDAKTIK.DK

Læs mere her:

Leg i understøttende undervisning

Sammen med SPILDIDAKTIK.DK afholder jeg kurser i leg i den understøttende undervisning.
Savner I inspiration til understøttende undervisning? Og gode ideer til hvordan man håndterer de nye udfordringer? Vi søger at finde balancen mellem faglighed, bevægelse og den måske ikke eksisterende forberedelse. Vi er inspireret af legen og bruger leg og legende elementer i en form så det passer til jeres aldersgrupper. På kurset tager vi udgangspunkt i skolens tolkning af folkeskolereformen, og arbejder innovativt med helt konkrete metoder til brug i undervisningen.

Kurserne skræddersyes til de enkelte skolers behov og skolens tolkning af understøttende undervisning. I indskolingen og på mellemtrinnet vil der dels være fagligt understøttende lege, hvor fagligheden understøttes gennem leg og bevægelse, og der vil være interaktive forløb baseret på at skabe trivsel. I udskolingen vil vi tage udgangspunk i teorier fra ”Appriciative Inquiery” og ”Art of Hosting and Harvesting” og introducere forskellige faciliteringsredskaber, som vi bruger i såvel faglige som samspilsbaserede processer.

Intropris kun 3.500 kr. ex.moms. for 15-20 deltagere.

Interesseret?

Ring 20 99 34 89 i dag og hør nærmere.

KitNørgaard_logo_color_white_web