Kurser for dagplejere

Unikke og skræddersyede kurser til dagplejen.

 

Trænger I til en saltvandsindsprøjtning, et fælles fodslag, en faglig opgradering på et felt?
Så er et særligt tilrettelagt kursus for dagplejere en mulighed. At arbejde som dagplejer er væsentligt anderledes end I de øvrige dagtilbud, og derfor giver det også mening at kurserne er målrettet jer.
Kurser, hvor der tages højde for en praksis i eget hjem, en dagligdag – ofte alene med børnene og med fællesskaber i legestuerne.
Et fagfelt hvor mange ikke har en pædagogisk uddannelse som baggrund – men ofte et meget stort hjerte for børn og en masse praksiserfaringer.

Jeg har de seneste 5 år koordineret og undervist på ”AMU – Grundkursus for dagplejere” på ZBC.
Her har jeg særligt lagt mærke til dagplejernes store engagement og lyst til at lære, og hvordan dagplejerne på de 3 ugers uddannelse udvikler både dem selv, deres sprog og deres faglighed.

Jeg tilrettelægger kurser præcis som I ønsker det.
Eksempelvis har jeg i Fakse dagpleje afholdt et aften- og weekend forløb for alle dagplejere om arbejdet med digitale redskaber i praksis.
I Køge dagpleje har en dagplejegruppe haft en temadag om en Leg. I Sorø dagpleje har jeg, som en del af et større fagligt udviklingsforløb undervist i arbejdet med “Natur, udeliv og science” for dagplejebørn samt i konflikthåndtering og arbejdet med den styrkede læreplan.

”Super fedt kursus, hvor der har været plads til både faglig og personlig udvikling. Jeg føler mig heldig, at have deltaget og har fået bekræftet at jeg er i det rigtige fag”. (Deltager kompetenceforløb for dagplejere)

Jeg har gennem FOA udgivet materialet “MERE LEG!”  til dagplejere. Det kan bestilles på:
http://applikationer.foa.dk/Publikationer/pjece.asp?id=2407

 

 

Jeg tilbyder OGSÅ følgende kurser:

LEG I DAGTILBUD

Kursus: iPad som pædagogisk redskab

Ring 20 99 34 89 i dag og hør nærmere.

 

KitNørgaard_logo_color_white_web