Kurser for dagplejere

Unikke og skræddersyede kurser til dagplejen.

Trænger I til en saltvandsindsprøjtning, et fælles fodslag, en faglig opgradering? Så tilbyder jeg et særligt tilrettelagt kursus for dagplejere.

 

Kurser målrettet dagplejernes virkelighed

At arbejde som dagplejer er væsentligt anderledes end at være i de øvrige dagtilbud, og derfor tilbyder jeg kurser særligt målrettet til jer. Mine kurser tager højde for at I som dagplejere har en praksis i eget hjem og en dagligdag, hvor I ofte er alene med børnene. Kurserne tager højde for et fagfelt, hvor mange ikke har en pædagogisk uddannelse som baggrund, men ofte et meget stort hjerte for børn og en masse praksiserfaringer.

Jeg har de seneste 10 år koordineret og undervist på ”AMU – Grundkursus for dagplejere” på ZBC.
Her har jeg særligt lagt mærke til dagplejernes store engagement og lyst til at lære, og hvordan dagplejerne på de 3 ugers uddannelse udvikler både dem sig, deres sprog og deres faglighed.

 

Eksempler på kurser

Jeg tilrettelægger kurser, præcis som I ønsker det. Eksempelvis har jeg i Fakse Dagpleje afholdt et aften- og weekendforløb for alle dagplejere om arbejdet med digitale redskaber i praksis.

I Køge Dagpleje har en dagplejegruppe haft en temadag om en leg. I Sorø Dagpleje har jeg, som en del af et større fagligt udviklingsforløb, undervist i arbejdet med “Natur, udeliv og science for dagplejebørn” samt i konflikthåndtering og arbejdet med den styrkede læreplan.

”Super fedt kursus, hvor der har været plads til både faglig og personlig udvikling. Jeg føler mig heldig, at have deltaget og har fået bekræftet at jeg er i det rigtige fag”.
Deltager på kompetenceforløb for dagplejere

 

 

Jeg tilbyder OGSÅ følgende kurser:

LEG I DAGTILBUD

Kursus: iPad som pædagogisk redskab

"Mere Leg"

Læs om materialet mere leg

Ring 20 99 34 89 i dag og hør nærmere.

 

KitNørgaard_logo_color_white_web