Den styrkede pædagogiske læreplan

Kom godt igang med arbejdet med den styrkede læreplan og læringsmiljøer- vi starter der hvor I er.

Nogen har brug for at forstå hvad den styrkede læreplan betyder. Andre er allerede godt i gang med at realisere dem og finde fodfæste i den nye praksis. De fleste har fået uddannet et antal faglige fyrtårne – men måske er der brug for hjælp til at få hele holdet med.

Jeg kan byde ind med effektive redskaber til at udvikle og kvalificere arbejdet med den styrkede læreplan, forståelse og arbejde med at skabe læringsmiljøer, forbedre forældre samarbejdet, arbejde med en evaluerende praksis. Jeg har et særligt fokus på at styrke legen som fundamentet – fordi jeg tror på at det er aller vigtigst. Herudover kan i få en masse ideer til aktiviteter, temaer og indsatser i såvel planlagte aktiviteter, rutiner som til at styrke børnekulturen og det frie legerum

I Dagtilbuddet Stribonitten har fyrtårnene, lederne og jeg i fælles proces, udviklet en model til realisering af den styrkede læreplan. Igennem 2019-2020 arbejder hele personalet, med at dykke ned i fundamentet til den styrkede læreplan, og igennem aktions læring arbejde med at omsætte den nye viden til praksis.

Hvordan kan man med få greb i hverdagen blive bedre til at tænke den styrkede læreplan ind i alt hvad man gør?  Hvordan får I jeres tanker om dannelse omsat til praksis? Hvordan smelter fundamentet og temaerne sammen? Hvordan målretter vi den styrkede læreplan, så vi skaber velfungerende læringsmiljøer, der styrker det enkelte barn? Hvordan får vi styrket den evaluerende praksis hos os?

Jeg ved jo – at der foregår så meget godt rundt omkring – så når de nye læreplaner skal implementeres, skal det bygge på alt det gode der allerede foregår, og forhåbentlig gøre det endnu bedre.

 

 

 

Vil du vide mere?

Ring 20 99 34 89 i dag og hør nærmere.

 

KitNørgaard_logo_color_white_web