Om Kit Nørgaard

Kit Nørgaard er en mega dygtig underviser. Hun er tændt og virkelig godt forberedt til al undervisning,og jeg elsker at hun brænder for det så meget som hun gør. Det har faktisk en betydning for, hvordan man som kursist tager imod den megen information. Hun skal have ros… (Kursist. Greve)

 

Kit Nørgaard – nysgerrig, legende og engageret

Jeg arbejder tæt sammen med Marie Lørring Dahl fra Udviklingsrum udviklingsrum.dk – Pædagogisk udvikling, grafisk facilitering, ledelsesudvikling & teamudvikling. Hun er vanvittig dygtig til at visualisere i udviklingsprocesser og kan understrøtte alle processerne grafisk.

Så sparrer jeg løbende med Malene Akapuara fra Motikon.dk. Malene er ekspert i den motiverende samtale. Hun er brand dygtig til kommunikation og forandringsprocesser.

Herudover er jeg en del af netværket Samklang, hvor jeg sammen med Bent Suhr og Marie Sommerstedt fra Genklang. genklang.net altid deler faglighed på et højt niveau.

Jeg er nysgerrig af sind, og denne nysgerrighed har taget mig på en lang rejse rundt i det pædagogiske felt, forbi ledelse og nu til et virke som selvstændig konsulent. Jeg er særlig interesseret i legen, og hvad den gør ved os som mennesker. Jeg leger også med i den danske legetænketank.

Jeg er uddannet folkeskolelærerproceskonsulent i systemisk proceskonsultation (Rambøll Attractor), Konfliktnavigatør (Marcussen.dk) og kandidat i Pædagogisk antropolog (Can.pæd.ant. DPU).

Jeg trækker på alle de forskellige fagligheder i mine meget alsidige opgaver. Jeg er specielt optaget af, hvordan man kan facilitere lærings- og udviklingsprocesser, uanset om det er i en undervisningskontekst eller i en organisatorisk proces.

Jeg har altid interesseret mig for leg og har gennem tiden holdt kurser på flere hundrede institutioner med formålet at skabe en mere aktiv legekultur. I 2013 valgte jeg at undersøge legen i et andet spillerum og skrev specialet ”Når proceskonsulenten leger” med udgangspunkt i et empirisk studie af tre forskellige proceskonsulent virksomheder: Fish.dkLindeblad og Jesper Christiansen.

Jeg har en alsidig pædagogisk arbejdserfaring fra forskellige pædagogiske institutioner, folkeskole og efterskole samt ledelses erfaring fra Gerlev Legepark samt behandlingshjemmet Magnoliagården.

Jeg har en udliciteringsaftale med Styrelsen for uddannelse og forskning omkring procesfacilitering af unges læringsprocesser under EU´s udvekslingsprogram Erasmus+.samt Solidarity Corps.

Yderligere er jeg timelærer for ZBC´s kursusafdeling, hvor jeg fast afholder kurser for Dagplejere, pædagogmedhjælpere og pædagoger.

 

Kit Nørgaards samarbejdspartnere

Jeg har fornøjelsen af at være i netvæk med Bent Suhr og Marie Sommerstedt fra Genklang: genklang.net Altid faglighed på et højt niveau.

Herudover arbejder jeg nu sammen med Marie Lørring Dahl fra Udviklingsrum udviklingsrum.dk – Pædagogisk udvikling, grafisk facilitering, ledelsesudvikling & teamudvikling. Hun er vanvittig dygtig til at visualisere i udviklingsprocesser, og kan understrøtte alle processerne grafisk.

/annettehaugaard.dk Annette og jeg har de seneste 3 år dannet makkerpar på både dagplejeuddannelsen og det 3 ugers kursus for pædagogmedhjælpere i dagtilbud. Hun er super skarp og kompetent.

Tilbage til forsiden

Kit Nørgaard

Ring 20 99 34 89 i dag og hør nærmere.

 

KitNørgaard_logo_color_white_web