Faciliter din forandring i dagtilbud

I SAMARBEJDE MED BENT SUHR FRA GENKLANG.DK (LINK)  OG MARIE LØRRING DAHL FRA UDVIKLINGSRUM (LINK) HAR JEG STARTET EN NY FACILITERINGSUDDANNELSE.

 

 

Mål:

En professionalisering af praksis ogarbejdsfællesskaber, der styrker arbejdet med kvalitet i dagtilbud. At fastholde fokus på det enkelte dagtilbuds styrker og unikke måder at skabe gode rammer for børns læring, udvikling, dannelse og trivsel.

 

Hvad får du ud af det?

Konkrete redskaber til at facilitere forandring og udvikling hos jer.

Det vedrører alle processer- uanset om vi snakker evalueringskultur, leg, etablering af læringsmiljøer, forældresamarbejde eller de daglige dialoger med kollegerne/medarbejderne.

En målrettet uddannelse med dygtige og erfarne facilitatorer du kan høste erfaring og metoder fra.

Mulighed for sammen at opnå organisatorisk genklang: Følelsen af at blive taget imod, arbejde som et professionelt arbejdsfællesskab med feedback og refleksion.

 

Målgruppe

Fagligt fyrtårn, daglig leder, pædagogisk medarbejder med lyst til at gøre en forske

stå følgende

 

Hvorfor?

I er i dagtilbuddene i gang med en meget stor forandringsproces, måske den største forandring i dagtilbuddenes historie.

Det kræver en ekstra opmærksomhed på dialoger, samarbejde, processer, struktur, organisering og meget mere.

Derfor er det nødvendigt med stærke kompetencer, såsom facilitering og procesledelse hos ledere og nøglemedarbejdere, som faglige fyrtårne.

Facilitering kan bruges til alt: Arbejdet med pædagogisk udvikling, styrket pædagogisk læreplan, evaluering, kvalitet, pædagogisk grundlag og professionelle arbejdsfællesskaber mm.

 

Næste kursusdage;

Hold 1: Den 6, 7 Maj samt 3 Juni 2022(Køge)
med Bent Suhr, Kit Nørgaard og Marie Lørring Dahl

Faciliter din forandring. Ny (1)