Pædagogiske indsatser

Kurser som Pædagogisk Indsats område og personlig udvikling

Skal i styrke jeres faglighed? Ved et fælles fokus, et fælles sprog og en fælles indsats kan i styrke jeres faglighed. I undgår at den nye viden drukner i dagligdagen. I kan støtte hinanden i læringsprocessen, stille gode spørgsmål, skabe plads til at afprøve det nye og synliggøre at I reflekteret er igang med en forandring.

Jeg designer kurset til jeres institution- så det passer til jeres læringsfokus.

Forslag til kurser:

AKTIONSLÆRING

På kurset arbejder vi helt konkret med jeres hverdag. Vi griber om problematikker, der optager jer,og som er aktuelle i jeres pædagogiske hverdag. Vi tager små skridt mod varige ændringer af praksis. En rejse hvor observation, handling og refleksion alle er vigtige elementer.

KOMMUNIKATION

Kommunikation handler om den måde vi er sammen i verden på.  En god kommunikation er kilden til at skabe tillid, trivsel og overskud. På kurset arbejder vi med simple kommunikations redskaber, der hjælper jer i den pædagogiske praksis.

Peter plys – Anerkendelse I pædagogisk praksis

Hvordan kan man helt konkret arbejde med anerkendelse i praksis? På kurset får i konkrete og jordnære redskaber i nemt kan implementere. Desuden snuser vi til AI. appreciative Inquiery- værdsættende anerkendende undersøgelse. Vi undersøger sammen hvad i er gode til og forsøger at skabe mere af det.

PERSONLIGE STYRKER OG DRIVKRÆFTER

På dette kursus undersøger vi det pædagogiske personales potentialer og drivkræfter.På få timer vil I vide helt nye ting om jer selv og hinanden. Hvordan kan i støtte og styrke hinanden i at udnytte jeres fulde potentiale?

KREATIVITET

Vores kreativitet er stærkt nedadgående fra vi fylder 11 år. Gennem simple teknikker arbejder vi på dette kursus med at undersøge og udnytte den enkeltes kreative potentiale.

 

 

“Kit har været god til at følge vores entusiasme, videreudvikling af vores egne ideer og inkluderet dem i kurset.””Overraskende godt kursus – Virkelig blevet klogere og meget inspireret ” Kursist- Greve.

Ring 20 99 34 89 i dag og hør nærmere.

 

KitNørgaard_logo_color_white_web