Tilsyn i dagtilbud på hele Sjælland

Mangler I tid til at udføre jeres tilsyn i dagtilbuddene? Så stiller jeg gerne min pædagogiske faglighed og ekspertise til rådighed. I November og December kørte jeg tilsyn på alle private børnepassere og private dagtilbud i Stevns kommune:

 

tilsyn-i-dagtilbud-stevns-koebenhavn-koege-sjaelland

 

” Stevns kommune indgik i efteråret 2021 et samarbejde med Kit Nørgård, hvor hun skulle gennemføre tilsyn i de private dagtilbud og private pasningsordninger, der er tilknyttet Stevns Kommune.

 

Efter aftale brugte Kit det tilsynskoncept, der allerede var udarbejdet i Stevns Kommune. Et tilsyn indeholdte typisk forberedelse med f.eks. læsning af tidligere tilsynsrapporter, selve tilsynet med observationer, dernæst et dialogsamtale med dagtilbuddet /den private pasningsordning, og efterfølgende blev der udarbejdet en tilsynsrapport.

 

Kit gennemførte opgaven til Stevns Kommunes store tilfredsstillelse. Udover selve tilsynene kunne de private dagtilbud og private pasningsordninger samtidig drage nytte af Kits store viden indenfor dagtilbudsområdet, en viden, hun var villig til at dele med dem.

 

Stevns Kommune kan derfor anbefale andre at benytte sig af Kits kompetencer”

 

Birgit Bjørkman

Pædagogisk konsulentStab i Børn & Læring